Alexandra Hroncová

Czech Republic

Alexandra Hroncová

Kontaktní osoba

Filmografie

Dítě pravé lásky

2014, Kontaktní osoba

á-B-C-D-é-F-H-CH-í-JONESTOWN

2022, Kontaktní osoba

O-chlup

2019, Kontaktní osoba

Vhled do života Jindřicha Brůdy

2015, Kontaktní osoba

Spolu sami

2018, Kontaktní osoba

Na konec spirály

2022, Kontaktní osoba

Atlantida, 2003

2017, Kontaktní osoba

Borderlines

2015, Kontaktní osoba

Carp Xmass

2022, Kontaktní osoba

Prázdniny

2018, Kontaktní osoba

Deniska umřela

2023, Kontaktní osoba

Dezertér

2019, Kontaktní osoba

Nebát se ničeho

2019, Kontaktní osoba

Všechno má svůj čas

2017, Kontaktní osoba

Kdo se se mnou zatočí

2019, Kontaktní osoba

Přátelské setkání nad sportem

2017, Kontaktní osoba

Jak se líbit lidem

2014, Kontaktní osoba

I'm So Tired of Being Alone

2017, Kontaktní osoba

I♥

2016, Kontaktní osoba

Kamila

2014, Kontaktní osoba

Na okraji

2018, Kontaktní osoba

Hra

2019, Kontaktní osoba

Plus jeden

2019, Kontaktní osoba

M e z e r y

2020, Kontaktní osoba

Serpentis

2022, Kontaktní osoba

Schránky

2022, Kontaktní osoba

Cukr a sůl

2018, Kontaktní osoba

Zápletka

2014, Kontaktní osoba

Poslední šichta Tomáše Hisema

2017, Kontaktní osoba

Světlík

2014, Kontaktní osoba

Malá

2017, Kontaktní osoba

Pohledy na Věru Bechyňovou

2015, Kontaktní osoba

Kamion

2017, Kontaktní osoba

Tonda a bacil

2014, Kontaktní osoba

Ďakujem ti, melónik

2014, Kontaktní osoba

Vinland

2022, Kontaktní osoba

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás