Pavel Hrdlička

Střih

Filmografie

Hořící keř

2013, Střih

Ostrým nožem

2019, Střih

Czech Made Man

2011, Střih

Hranaři

2011, Střih

Generace Singles

2011, Střih

Mistři

2004, Střih

Šarlatán

2020, Střih

O život

2008, Střih

Světlonoc

2022, Střih

Polski film

2012, Střih

Protektor

2009, Střih

Přes kosti mrtvých

2017, Střih

Čertí brko

2018, Střih

Pražské orgie

2019, Střih

Ro(c)k podvraťáků

2006, Střih

Mars

2018, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás