Alice Nellis

Režie , Scénář , Námět

Filmografie

Němá tajemství

2023, Scénář, Námět

Buko

2022, Režie, Scénář

Zátopek

2021, Scénář

Myši patří do nebe

2021, Scénář

Sedmero krkavců

2015, Režie, Scénář

Adopce: Konkurz na rodiče

2014, Režie, Scénář

Andělé všedního dne

2014, Režie, Scénář

Revival

2013, Režie, Scénář

Mamas & Papas

2010, Režie, Scénář, Námět

Tajnosti

2007, Režie, Scénář

Výlet

2002, Režie, Scénář

Ene Bene

2000, Režie, Scénář

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás