Jan Hřebejk

Režie , Scénář , Námět

Filmografie

Šakalí léta

1993, Režie, Scénář, Námět

Pelíšky

1999, Režie, Scénář

Česká soda

1998, Režie

Musíme si pomáhat

2000, Režie

Odpad město smrt

2012, Režie

Líbánky

2013, Režie

U mě dobrý

2008, Režie, Scénář

Nevinnost

2011, Režie

Kawasakiho růže

2009, Režie

Pupendo

2003, Režie

Nestyda

2008, Režie

Medvídek

2007, Režie, Scénář

Svatá čtveřice

2012, Režie

Učitelka

2016, Režie

Zítra se bude...

2010, Režie

Horem pádem

2004, Režie

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás