Petr Marek

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět , Kamera , Střih , Zvuk , Hudba , Kostýmy , Výtvarník

Filmografie

Karel, já a ty

2019, Hrají

Láska shora

2002, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Střih, Hudba, Námět, Hrají, Výtvarník, Kostýmy

Nebýt dnešní

2005, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Střih, Zvuk, Námět

Nic proti ničemu

2011, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Hrají

Mars

2018, Hudba

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás