0,7km films

Petr Zelenka

Režie , Producent , Scénář , Námět

Filmografie

Modelář

2020, Režie, Producent, Scénář

Ztraceni v Mnichově

2015, Režie, Scénář

Karamazovi

2008, Režie, Scénář

Příběhy obyčejného šílenství

2005, Režie, Scénář, Námět

Rok ďábla

2002, Režie, Scénář

Samotáři

2000, Scénář

Knoflíkáři

1997, Námět, Režie, Scénář

Mňága - Happy End

1996, Režie, Scénář, Námět

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás