0,7km films

Petr Zelenka

Režie , Producent , Scénář , Námět

Filmografie

Knoflíkáři

1997, Režie, Scénář, Námět

Modelář

2020, Režie, Producent, Scénář

Samotáři

2000, Scénář

Ztraceni v Mnichově

2015, Režie, Scénář

Mňága - Happy End

1996, Režie, Scénář, Námět

Karamazovi

2008, Režie, Scénář

Příběhy obyčejného šílenství

2005, Námět, Režie, Scénář

Rok ďábla

2002, Režie, Scénář

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás