Robert Sedláček

Režie , Scénář , Námět , Kamera

Filmografie

Řekni to psem

2022, Režie

Promlčeno

2021, Režie, Scénář

Jan Palach

2018, Režie

Rodina je základ státu

2011, Režie, Scénář, Námět

Největší z Čechů

2010, Režie, Scénář

Muži v říji

2009, Režie, Scénář

V hlavní roli Gustáv Husák

2008, Režie, Scénář, Kamera

Pravidla lži

2006, Námět, Režie, Scénář

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás