F. A. Brabec

Režie , Scénář , Kamera

Filmografie

Akumulátor 1

1994, Kamera

Bathory

2008, Kamera

Bestiář

2007, Kamera

Bolero

2004, Režie, Kamera

Kytice

2000, Režie, Scénář, Kamera

Carmen

2013, Režie, Kamera

Jméno kódu: Rubín

1996, Kamera

Vánoční kameňák

2015, Režie, Kamera

Kajínek

2010, Kamera

Král Ubu

1996, Režie, Kamera

Máj

2008, Režie, Scénář, Kamera

V peřině

2011, Režie, Kamera

Krysař

2003, Režie, Scénář, Kamera

Jízda

1994, Kamera

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás