Věra Chytilová

Režie , Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Potížistky

2007, Režie, Scénář

Hezké chvilky bez záruky

2006, Režie, Scénář

Pátrání po Ester

2005, Režie, Scénář

Cesta

2004, Hrají

Vyhnání z ráje

2001, Režie, Scénář

Pasti, pasti, pastičky

1998, Režie, Scénář

Dědictví aneb kurvahošigutntag

1992, Režie, Scénář

Mí Pražané mi rozumějí

1991, Scénář, Námět, Režie

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás