Czech Republic , Total HelpArt T.H.A.

Ondřej Trojan

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Kontaktní osoba

Filmografie

Ema a smrtihlav

2024, Producent

Bourák

2020, Kontaktní osoba, Režie, Producent

Toman

2018, Producent, Scénář, Režie

Lichožrouti

2016, Producent, Hrají

Smrtelné historky

2016, Producent, Hrají

Jako nikdy

2013, Producent

Občanský průkaz

2010, Režie, Producent

El Paso

2009, Producent

U mě dobrý

2008, Producent

Medvídek

2007, Producent

Kráska v nesnázích

2006, Producent

Horem pádem

2004, Producent

Správce statku

2004, Hrají

Želary

2003, Režie, Producent

Pupendo

2003, Producent

Cesta z města

2000, Producent

Musíme si pomáhat

2000, Producent

Pelíšky

1999, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás