Czech Republic , Movie

Adam Dvořák

Producent , Scénář , Střih , Kontaktní osoba

Filmografie

Indián

2022, Střih

Přání k narozeninám

2022, Kontaktní osoba, Producent, Scénář, Střih

Přání Ježíškovi

2021, Kontaktní osoba, Producent, Střih

Ubal a zmiz

2021, Střih

Ten, kdo tě miloval

2018, Kontaktní osoba, Producent, Střih

Backstage

2018, Střih

Bajkeři

2017, Střih

Manžel na hodinu

2016, Střih

Gangster Ka

2015, Producent, Střih

Vánoční kameňák

2015, Střih

Všiváci

2014, Střih

Hodinový manžel

2014, Střih

Příběh kmotra

2013, Střih

Martin a Venuše

2013, Producent, Střih

Probudím se včera

2012, Střih

Lidice

2011, Producent, Střih

Líbáš jako Bůh

2009, Střih

2Bobule

2009, Producent, Střih

Peklo s princeznou

2009, Střih

Bobule

2008, Producent, Střih

Tajnosti

2007, Střih

Rafťáci

2006, Střih, Producent

Sametoví vrazi

2005, Střih

Snowboarďáci

2004, Střih

Výlet

2002, Střih

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás