Jaroslav Dušek

Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Mstitel

2021, Hrají

Čtyři dohody

2013, Hrají, Scénář

Odcházení

2011, Hrají

Jarmareční bouda

2010, Hrají

Operace Dunaj

2009, Hrají

Skřítek

2005, Hrají

Doblba!

2005, Hrají

Šílení

2005, Hrají

Horem pádem

2004, Hrají

Choking Hazard

2004, Hrají

Želary

2003, Hrají

Mazaný Filip

2003, Hrají

Pupendo

2003, Hrají

Musíme si pomáhat

2000, Hrají

Pelíšky

1999, Hrají

Kamenný most

1996, Scénář, Námět

Don Gio

1992, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás