Czech Republic , nutprodukce

Pavla Janoušková Kubečková

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Bratrství

2021, Producent

Hořící keř

2013, Producent

FC Roma

2016, Producent

Pevnost

2012, Producent

Lovu zdar!

2014, Producent

Máma z basy

2017, Producent

Jáma

2014, Producent

Nic jako dřív

2017, Producent

Přes palubu!

2019, Producent

Show!

2013, Producent

Velká noc

2013, Kontaktní osoba, Producent

Oběť

2022, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás