Milan Šteindler

Režie , Producent , Hrají , Scénář

Filmografie

Vyhnání z ráje

2001, Hrají

Bumerang

1997, Hrají

Casting na lásku

2020, Hrají

Perníková věž

2002, Režie

Česká soda

1998, Režie, Scénář, Hrají

O život

2008, Režie, Producent

Cesta z města

2000, Hrají

Skřítek

2005, Hrají

Mazaný Filip

2003, Hrají

Gympl

2007, Hrají

Pánský klub

2022, Hrají

Rafťáci

2006, Hrají

Mstitel

2021, Hrají

Přání k mání

2017, Hrají

Cesta domů

2021, Hrají

Ulovit miliardáře

2009, Hrají

Líbáš jako Bůh

2009, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás