Czech Republic , Punk Film

Ondřej Beránek

Producent , Scénář , Kontaktní osoba

Filmografie

Poslední závod

2022, Kontaktní osoba, Producent

Půlnoční hlídka

2022, Kontaktní osoba

Svět podle Muchy

2020, Kontaktní osoba, Producent

Čertí brko

2018, Producent

Filmový dobrodruh Karel Zeman

2015, Scénář, Producent

Půl čtvrté

2006, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás