Václav Marhoul

Czech Republic , Silver Screen

Václav Marhoul

Režie , Producent , Scénář , Kontaktní osoba

Filmografie

11 barev ptáčete

2020, Kontaktní osoba, Producent

Mazaný Filip

2003, Producent, Scénář, Režie

Postel

1998, Producent

Nabarvené ptáče

2019, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Scénář

Tobruk

2008, Režie, Producent, Scénář

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás