Klára Issová

Hrají

Filmografie

Královský slib

2001, Hrají

Zejtra napořád

2014, Hrají

Všechno nebo nic

2017, Hrají

Anděl Páně

2005, Hrají

Anděl Exit

2000, Hrají

Anděl Páně 2

2016, Hrají

Grandhotel

2006, Hrají

Jménem krále

2009, Hrají

Co chytneš v žitě

1998, Hrají

Indiánské léto

1995, Hrají

Nickyho rodina

2011, Hrají

Známí neznámí

2021, Hrají

Tichý společník

2020, Hrají

Pravidla lži

2006, Hrají

Medvídek

2007, Hrají

Pražské orgie

2019, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás