Czech Republic , J.B.J. Film , WOG FILM

Petr Jákl

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Jan Žižka

2022, Režie, Producent, Scénář

Ghoul

2015, Producent, Scénář, Režie

Kajínek

2010, Režie, Producent, Scénář, Námět

Po hlavě do prdele

2006, Hrají

Krysař

2003, Hrají

Nebát se a nakrást

1999, Producent

Cesta peklem

1995, Producent, Scénář, Námět, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás