Karel Roden

Producent , Hrají

Filmografie

Vánoční příběh

2022, Hrají

Večírek

2021, Hrají

Masaryk

2016, Hrají

Čas dluhů

1998, Hrají

Alois Nebel

2011, Hrají

Bathory

2008, Hrají

Bestiář

2007, Hrají

Kytice

2000, Hrají

Don Gio

1992, Hrají

Dvojrole

1999, Hrají

Oko ve zdi

2009, Hrají

Rodinný film

2015, Hrají

Čtyři slunce

2012, Hrají

Hlídač č. 47

2008, Hrají

Habermannův mlýn

2010, Hrají

Proměny

2009, Producent

Jménem krále

2009, Hrají

Král Ubu

1996, Hrají

Krásno

2014, Hrají

Lidice

2011, Hrají

Křižáček

2017, Hrají

Tajnosti

2007, Hrají

Jan Žižka

2022, Hrají

Promlčeno

2021, Hrají

Paralelní světy

2001, Hrají

Fotograf

2015, Hrají

Praha očima…

1999, Hrají

Signál

2012, Hrají

Zkouška paměti

1993, Hrají

Kanárská spojka

1993, Hrají

Holka Ferrari Dino

2009, Hrají

Pták ohnivák

1997, Hrají

Skleněný pokoj

2019, Hrají

V peřině

2011, Hrají

Kuře melancholik

1999, Hrají

Hrad z písku

1994, Hrají

Oběti a vrazi

2000, Hrají

Nikdy nejsme sami

2016, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás