Tomáš Vorel

Czech Republic , Vorelfilm

Tomáš Vorel

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět , Kamera , Střih , Výtvarník

Filmografie

Cesta domů

2021, Námět, Režie, Scénář, Kamera

Instalatér z Tuchlovic

2016, Producent, Scénář, Kamera, Střih, Výtvarník, Režie

Vejška

2014, Režie, Scénář, Kamera

Cesta do lesa

2012, Režie, Scénář, Kamera

Ulovit miliardáře

2009, Režie, Scénář

Gympl

2007, Režie, Producent, Scénář, Střih

Skřítek

2005, Střih, Námět, Režie, Producent, Scénář

Z města cesta

2002, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Výtvarník

Cesta z města

2000, Režie, Scénář

Čas dluhů

1998, Hrají

Kamenný most

1996, Režie, Producent, Scénář, Námět

Amerika

1994, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás