Jiří Macháček

Hrají , Scénář

Filmografie

Mrtvej brouk

1998, Hrají

Vratné lahve

2007, Hrají

Samotáři

2000, Hrají

Muži v naději

2011, Hrají

Jedna ruka netleská

2003, Scénář, Hrají

Návrat idiota

1999, Hrají

Nestyda

2008, Hrají

Skřítek

2005, Hrají

Mazaný Filip

2003, Hrají

Výlet

2002, Hrají

Pohádkář

2014, Hrají

Medvídek

2007, Hrají

Bourák

2020, Hrají

Toman

2018, Hrají

Horem pádem

2004, Hrají

Wilsonov

2015, Hrají

Ženy v pokušení

2010, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás