Vanda Hybnerová

Režie , Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Můžem i s mužem

2023, Hrají, Režie, Scénář, Námět

Cena za štěstí

2019, Hrají

Sněží!

2019, Hrají

Bajkeři

2017, Hrají

Rodinný film

2015, Hrají

Křídla Vánoc

2013, Hrají

Rousek

2010, Hrají

Piko

2010, Hrají

Román pro muže

2010, Hrají

Divoké včely

2001, Hrají

Kanárek

1999, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás