Ivan Trojan

Hrají

Filmografie

Anděl Páně

2005, Hrají

Anděl Páně 2

2016, Hrají

Smradi

2002, Hrají

Hořící keř

2013, Hrají

Šarlatán

2020, Hrají

Ve stínu

2012, Hrají

Samotáři

2000, Hrají

Moje slunce Mad

2021, Hrají

Díra u Hanušovic

2014, Hrají

Vrásky z lásky

2012, Hrají

Jedna ruka netleská

2003, Hrají

Musím tě svést

2002, Hrají

Mazaný Filip

2003, Hrají

Medvídek

2007, Hrají

Bourák

2020, Hrají

Karamazovi

2008, Hrají

Václav

2007, Hrají

Želary

2003, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás