Vojtěch Kotek

Režie , Hrají , Scénář , Střih

Filmografie

Betlémské světlo

2022, Hrají

Atlas ptáků

2021, Hrají

Vlastníci

2019, Hrají

Padesátka

2015, Režie, Hrají

Hořící keř

2013, Hrají

CTRL EMOTION

2009, Scénář, Střih, Režie

O život

2008, Hrají

Poslední vlak

2007, Hrají

Ro(c)k podvraťáků

2006, Hrají

Rafťáci

2006, Hrají

Snowboarďáci

2004, Hrají

Únos domů

2002, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás