Jiří Bartoška

Producent , Hrají

Filmografie

Zbožňovaný

2021, Hrají

Všichni moji blízcí

1999, Producent, Hrají

Anděl Páně

2005, Hrají

Anděl Páně 2

2016, Hrají

Babí léto

2001, Producent

Podzimní návrat

2001, Hrají

Bolero

2004, Hrají

Havel

2020, Hrají

Odcházení

2011, Hrají

Micimutr

2011, Hrají

Vášnivý polibek

1995, Hrají

Poslední přesun

1995, Hrají

Teorie tygra

2016, Hrají

Má je pomsta

1995, Hrají

Líbáš jako Bůh

2009, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás