Petr Jarchovský

Scénář , Námět

Filmografie

Kráska v nesnázích

2006, Scénář

Šakalí léta

1993, Námět, Scénář

Klauni

2013, Scénář

Pelíšky

1999, Scénář

Musíme si pomáhat

2000, Scénář

Zahradnictví: Dezertér

2017, Scénář, Námět

Zahradnictví: Rodinný přítel

2017, Scénář, Námět

Zahradnictví: Nápadník

2017, Scénář, Námět

Zloději zelených koní

2016, Scénář

Líbánky

2013, Scénář

U mě dobrý

2008, Scénář

Občanský průkaz

2010, Scénář

Nevinnost

2011, Scénář

Kawasakiho růže

2009, Scénář

Známí neznámí

2021, Scénář

Pupendo

2003, Scénář

Medvídek

2007, Scénář

Bourák

2020, Scénář, Námět

Učitelka

2016, Scénář

Horem pádem

2004, Scénář

Želary

2003, Scénář

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás