Czech Republic , Budhar film

Jan Budař

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět , Hudba , Kontaktní osoba

Filmografie

Nuda v Brně

2003, Hudba, Hrají

Hořící keř

2013, Hrají

Czech Made Man

2011, Hrají

Rozkoš

2013, Hrají

Duše jako kaviár

2004, Hrají

Vratné lahve

2007, Hrají

Odcházení

2011, Hrají

Heart Beat 3D

2010, Hrají

Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště

2005, Scénář, Námět, Hrají

Mistři

2004, Hrají

Hmyz

2018, Hrají

Lidice

2011, Hrají

Martin a Venuše

2013, Hrají

Smrtelné historky

2016, Hrají

Tenkrát v ráji

2016, Hrají

Operace Dunaj

2009, Hrají

Polski film

2012, Hrají

Praho, má lásko

2012, Hrají

Princ Mamánek

2022, Hrají, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Scénář, Hudba, Námět

Protektor

2009, Hrají

Pravidla lži

2006, Hrají

Hovory s TGM

2018, Hrají

Něžné vlny

2014, Hrají

Konfident

2012, Hrají

Holka Ferrari Dino

2009, Hrají

Čertí brko

2018, Hrají

Toyen

2005, Hrají

Horem pádem

2004, Hrají

Václav

2007, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás