Pragafilm

Jan Šikl

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Setkat se s filmem

2006, Hrají

Marian

1996, Scénář

Soukromé století - Nízký let

2006, Režie, Producent, Scénář

Soukromé století - Mávnutí motýlích křídel

2005, Režie, Producent, Scénář

Soukromé století - Tatíček a Lily Marlén

2002, Režie, Producent, Scénář

Soukromé století - Král Velichovek

2002, Režie, Producent, Scénář

Soukromé století - Ruské obláčky kouře

2007, Režie, Producent, Scénář

Soukromé století - Sejdeme se v Denveru

2006, Režie, Producent, Scénář

Soukromé století - Sousoší dědečka Vindy

2005, Režie, Producent, Scénář

Soukromé století - Líbám tě a miluji

2006, Režie, Producent, Scénář

Rekonstrukce okupace

2021, Režie, Scénář, Námět

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás