Czech Republic

Eva Toulová

Režie , Producent , Scénář , Námět , Kontaktní osoba

Filmografie

Camino na kolečkách

2017, Kontaktní osoba, Režie, Scénář

Casting na lásku

2020, Režie, Scénář, Námět

Šťastná

2014, Režie, Producent, Scénář

Černobyl na kolečkách

2022, Scénář, Režie

Jak se moří revizoři

2018, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Scénář, Námět

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás