Czech Republic , Eva Toulová

Eva Toulová

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět , Kontaktní osoba

Filmografie

Superžena

2024, Režie, Scénář, Námět, Hrají

Láska na zakázku

2024, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Scénář, Námět, Hrají

Černobyl na kolečkách

2022, Režie, Scénář

Casting na lásku

2020, Režie, Scénář, Námět

Jak se moří revizoři

2018, Režie, Producent, Scénář, Námět, Kontaktní osoba

Camino na kolečkách

2017, Kontaktní osoba, Režie, Scénář

Šťastná

2014, Režie, Producent, Scénář

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás