David Ployhar

Kamera

Filmografie

Vánoční příběh

2022, Kamera

Čertova nevěsta

2011, Kamera

Čertoviny

2018, Kamera

Vybíjená

2015, Kamera

Zakleté pírko

2019, Kamera

Kameňák

2003, Kamera

Kameňák 2

2004, Kamera

Kameňák 3

2005, Kamera

Manžel na hodinu

2016, Kamera

Identita ES

2022, Kamera

Jménem krále

2009, Kamera

Co chytneš v žitě

1998, Kamera

Muzzikanti

2017, Kamera

Fotograf

2015, Kamera

Ubal a zmiz

2021, Kamera

Příběh kmotra

2013, Kamera

Největší dar

2020, Kamera

Indián

2022, Kamera

Ženská pomsta

2020, Kamera

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás