Martin Šácha

Kamera

Filmografie

Nevinnost

2011, Kamera

Kawasakiho růže

2009, Kamera

Muži v naději

2011, Kamera

Radhošť

2002, Kamera

Snowboarďáci

2004, Kamera

Svatá čtveřice

2012, Kamera

Sametoví vrazi

2005, Kamera

Rafťáci

2006, Kamera

Ro(c)k podvraťáků

2006, Kamera

Zítra se bude...

2010, Kamera

Wichterle

2005, Kamera

Ženy v pokušení

2010, Kamera

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás