Robert Slezák

Kamera , Zvuk

Filmografie

Anglické jahody

2008, Zvuk

Špína

2017, Zvuk

Půl čtvrté

2006, Zvuk

Jan Palach

2018, Zvuk

Zoufalky

2021, Zvuk

Pánská jízda

2004, Zvuk

Promlčeno

2021, Kamera

Piko

2010, Zvuk

Řekni to psem

2022, Zvuk

Sibiřský deník

2016, Zvuk

Poslední závod

2022, Zvuk

Město na řece

2020, Zvuk

Brak

2002, Zvuk

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás