Jakub Čech

Zvuk

Filmografie

Večírek

2021, Zvuk

Po strništi bos

2017, Zvuk

Vybíjená

2015, Zvuk

Vratné lahve

2007, Zvuk

Oko ve zdi

2009, Zvuk

Gangster Ka

2015, Zvuk

Děvčátko

2002, Zvuk

Grandhotel

2006, Zvuk

Ve stínu

2012, Zvuk

Kuky se vrací

2010, Zvuk

O život

2008, Zvuk

Samotáři

2000, Zvuk

Martin a Venuše

2013, Zvuk

Tátova volha

2018, Zvuk

Polski film

2012, Zvuk

Příběh kmotra

2013, Zvuk

Tři bratři

2014, Zvuk

Tobruk

2008, Zvuk

Pouta

2010, Zvuk

Zátopek

2021, Zvuk

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás