Jakub Wagner

Czech Republic , GPO Platform

Jakub Wagner

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Kamera , Kontaktní osoba

Filmografie

Zkouška umění

2022, Producent

Hlasy pro prezidenta aneb Pokus o kontrarevoluci

2021, Kontaktní osoba, Producent, Kamera

Krastí

2019, Kontaktní osoba, Producent

Komplex Epopeje

2018, Producent

RINO - Příběh špióna

2016, Režie, Scénář

Všichni mají pravdu? Karel Floss a ti druzí

2015, Kontaktní osoba, Producent

Váňa

2012, Scénář, Režie

Dvojka

2009, Hrají

Jan Kaplický: Profil

2004, Režie, Scénář

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás