Hana Vagnerová

Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Bajkeři

2017, Hrají

Hranice lásky

2022, Scénář, Námět, Hrají

Hany

2014, Hrají

Padesátka

2015, Hrají

Miluji tě modře

2017, Hrají

Ztraceni v ráji

2021, Hrají

Milada

2017, Hrají

Matky

2021, Hrají

Tichý společník

2020, Hrají

Řekni to psem

2022, Hrají

Snowboarďáci

2004, Hrají

Sněží!

2019, Hrají

Špindl 2

2019, Hrají

Lída Baarová

2016, Hrají

Mstitel

2021, Hrají

Bez doteku

2013, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás