Miroslav Krobot

Režie , Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Kdyby radši hořelo

2022, Hrají

Velká premiéra

2022, Režie, Scénář, Hrají

Moje slunce Mad

2021, Hrají

Hodinářův učeň

2019, Hrají

Ostrým nožem

2019, Hrají

Přes kosti mrtvých

2017, Hrají

Kvarteto

2017, Režie, Scénář, Námět

Jako z filmu

2017, Hrají

Díra u Hanušovic

2014, Scénář, Režie

Revival

2013, Hrají

Hořící keř

2013, Hrají

Dům

2011, Hrají

Alois Nebel

2011, Hrají

People Involved

2010, Hrají

Venkovský učitel

2008, Hrají

Tajnosti

2007, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás