Jaroslav Plesl

Hrají

Filmografie

Arvéd

2022, Hrají

Žáby bez jazyka

2019, Hrají

Rozkoš

2013, Hrají

Zoufalci

2009, Hrají

Čtyři slunce

2012, Hrají

Grandhotel

2006, Hrají

Intimity

2014, Hrají

Krásno

2014, Hrají

LOVEní

2019, Hrají

Muži v říji

2009, Hrají

Nepřesaditelný!

2017, Hrají

Díra u Hanušovic

2014, Hrají

Kvarteto

2017, Hrají

Cena za štěstí

2019, Hrají

Hodinářův učeň

2019, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás