Jana Plodková

Hrají

Filmografie

Vánoční příběh

2022, Hrají

Rozkoš

2013, Hrají

Ostrov

2023, Hrají

Ztraceni v Mnichově

2015, Hrají

Tátova volha

2018, Hrají

Polski film

2012, Hrají

Protektor

2009, Hrají

Teroristka

2019, Hrají

Bábovky

2020, Hrají

Absence blízkosti

2017, Hrají

Čertí brko

2018, Hrají

My 2

2014, Hrají

Hodinářův učeň

2019, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás