Josef Krajbich

Scénář , Námět , Kamera , Střih , Zvuk

Filmografie

Amerika

2015, Střih

More Miko

2022, Střih

Ženy SHR

2010, Kamera, Střih, Zvuk

Všechno bude fajn

2017, Střih

Zákon Helena

2016, Střih

Sami doma

2022, Střih

Nadohled

2011, Střih

K oblakům vzhlížíme

2014, Scénář, Střih, Námět

Jan Palach

2018, Střih

Dálava

2019, Střih

Řekni to psem

2022, Střih

Mečiar

2017, Scénář, Střih

Marťanské lodě

2021, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás