Marek Leščák

Scénář , Námět

Filmografie

Moc

2023, Scénář

Světloplachost

2023, Scénář

Kůň

2022, Scénář

Služebníci

2020, Námět, Scénář

Tlumočník

2018, Scénář

Nina

2017, Scénář

Pátá loď

2017, Scénář

Koza

2015, Scénář

Děti

2014, Scénář

Zázrak

2013, Scénář

Až do města Aš

2012, Scénář

Cigán

2011, Scénář

Sluneční stát

2005, Scénář, Námět

Praha očima…

1999, Scénář

Orbis Pictus

1997, Scénář, Námět

Zahrada

1995, Námět

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás