Petr Erben

Czech Republic , Logline Production

Petr Erben

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Ostrov

2023, Kontaktní osoba, Producent

Minuta věčnosti

2021, Kontaktní osoba, Producent

Teroristka

2019, Kontaktní osoba, Producent

Bábovky

2020, Kontaktní osoba, Producent

Kurz manželské touhy

2021, Kontaktní osoba, Producent

Teorie tygra

2016, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás