Punkchart films

Ivan Ostrochovský

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

107 matek

2021, Námět, Producent, Scénář

5 October

2016, Producent

Těžká volba

2016, Producent, Scénář

Koza

2015, Režie, Producent, Scénář

Až do města Aš

2012, Producent

Nina

2017, Producent

Punk je hned!

2019, Producent

Služebníci

2020, Režie, Producent, Scénář

Zešílet

2022, Hrají

Sametoví teroristé

2013, Režie, Scénář

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás