Stanislav Majer

Hrají

Filmografie

Anděl Páně 2

2016, Hrají

Odpad město smrt

2012, Hrají

Zlatý podraz

2018, Hrají

Havel

2020, Hrají

Líbánky

2013, Hrají

Kryštof

2021, Hrají

Vlastníci

2019, Hrají

Furiant

2015, Hrají

Raluca

2014, Hrají

Uzly a pomeranče

2019, Hrají

Krajina ve stínu

2020, Hrají

Toman

2018, Hrají

Wilsonov

2015, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás