Rudolf Havlík

Režie , Scénář , Námět

Filmografie

Franta mimozemšťan

2024, Režie, Scénář, Námět

Ostrov

2023, Režie, Scénář, Námět

Po čem muži touží 2

2022, Režie, Scénář, Námět

Prezidentka

2022, Scénář, Režie

Minuta věčnosti

2021, Režie, Scénář, Námět

Bábovky

2020, Režie, Scénář

Po čem muži touží

2018, Režie, Scénář, Námět

Pohádky pro Emu

2016, Režie, Scénář

Zejtra napořád

2014, Režie, Scénář

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás