Rudolf Havlík

Režie , Scénář , Námět

Filmografie

Zejtra napořád

2014, Režie, Scénář

Ostrov

2023, Režie, Scénář, Námět

Minuta věčnosti

2021, Scénář, Námět, Režie

Prezidentka

2022, Režie, Scénář

Po čem muži touží 2

2022, Režie, Scénář, Námět

Bábovky

2020, Režie, Scénář

Pohádky pro Emu

2016, Režie, Scénář

Po čem muži touží

2018, Režie, Scénář, Námět

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás