Jan P. Muchow

Hrají , Scénář , Námět , Hudba

Filmografie

Slovo

2022, Hudba

Zátopek

2021, Scénář, Námět

3Bobule

2020, Hudba

Dračí princezna

2020, Hudba

Cena za štěstí

2019, Hudba

Tátova volha

2018, Hudba

Backstage

2018, Hudba

Teorie tygra

2016, Hudba

Vánoční balada

2016, Hudba

Zákon Helena

2016, Hudba

Wichterle

2005, Hudba

Žralok v hlavě

2005, Hudba

Samotáři

2000, Hudba

Šeptej

1996, Hrají, Hudba

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás