Lenka Vlasáková

Hrají

Filmografie

Krvavý Johann

2023, Hrají

Jedině Tereza

2021, Hrají

Bábovky

2020, Hrají

Všechno bude

2018, Hrají

Chvilky

2018, Hrají

Nikdy nejsme sami

2016, Hrají

Lída Baarová

2016, Hrají

Hodinový manžel

2014, Hrají

Křídla Vánoc

2013, Hrají

Ženy v pokušení

2010, Hrají

Dešťová víla

2010, Hrají

Kawasakiho růže

2009, Hrají

U mě dobrý

2008, Hrají

Útěk do Budína

2003, Hrají

Paralelní světy

2001, Hrají

Lea

1997, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás