Jan Svěrák

Czech Republic , Biograf Jan Svěrák

Jan Svěrák

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Námět

Filmografie

Akumulátor 1

1994, Režie, Scénář, Námět

Po strništi bos

2017, Režie, Producent, Scénář

Betlémské světlo

2022, Režie, Producent, Scénář

Tmavomodrý svět

2001, Režie, Producent

Vratné lahve

2007, Režie, Producent

Kolja

1996, Režie, Producent

Kuky se vrací

2010, Režie, Producent, Scénář

Tajnosti

2007, Producent

Tatínek

2004, Scénář, Námět, Režie, Producent

Jízda

1994, Režie, Scénář, Námět

Válka barev

1995, Hrají

Tři bratři

2014, Režie, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás