Lukáš Moudrý

Producent , Zvuk

Filmografie

Lítá v tom

2023, Zvuk

Čaroděj Kajtek

2023, Zvuk

Buď chlap!

2023, Zvuk

Yung Michal

2022, Zvuk

Slovo

2022, Zvuk

Boylesque

2022, Zvuk

V běhu

2021, Zvuk

Hrana zlomu

2021, Zvuk

Matky

2021, Zvuk

Můj příběh

2020, Zvuk

Parking

2019, Zvuk

LOVEní

2019, Zvuk

Miss Hanoi

2018, Zvuk

Backstage

2018, Zvuk

Do větru

2017, Zvuk

Rudý kapitán

2016, Zvuk

Šiška Deluxe

2015, Zvuk

Padesátka

2015, Zvuk

Raluca

2014, Zvuk

Líbánky

2013, Zvuk

Klauni

2013, Zvuk

Váňa

2012, Zvuk

Dům

2011, Zvuk

2Bobule

2009, Zvuk

Česká RAPublika

2008, Producent, Zvuk

Bobule

2008, Zvuk

Poslední plavky

2007, Zvuk

Bolero

2004, Zvuk

Krysař

2003, Zvuk

Zatracení

2002, Zvuk

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás