Martin Duba

Režie , Hrají , Scénář , Námět , Kamera , Střih , Hudba

Filmografie

Strašidla

2016, Kamera

Celebrity s.r.o.

2015, Kamera

Bella Mia

2013, Režie, Scénář, Kamera

Probudím se včera

2012, Kamera

Líbáš jako Bůh

2009, Kamera

Peklo s princeznou

2009, Kamera

Kousek nebe

2005, Kamera

Správce statku

2004, Hudba, Námět, Hrají, Režie, Scénář, Kamera, Střih

Císař a tambor

1998, Kamera

Zapomenuté světlo

1996, Kamera

Amerika

1994, Scénář, Kamera

Don Gio

1992, Kamera

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás