Czech Republic , Cineart TV Prague , Prague Movie Company

Viktor Schwarcz

Producent , Střih , Kontaktní osoba

Filmografie

Zemský ráj to napohled

2009, Producent

Vyhnání z ráje

2001, Producent

Žáby bez jazyka

2019, Producent, Kontaktní osoba

Rozkoš

2013, Producent

Pusinky

2007, Producent

Poupata

2011, Producent

Lištičky

2009, Producent

Zloději zelených koní

2016, Producent

Hlava - ruce - srdce

2010, Producent

Identita ES

2022, Kontaktní osoba, Producent

Indián a sestřička

2006, Producent

Jan Palach

2018, Kontaktní osoba, Producent

Jiří Suchý - Lehce s životem se prát

2019, Kontaktní osoba, Producent

Laputa

2015, Producent

Nechte zpívat Mišíka

2017, Producent

Michael Kocáb - rocker versus politik

2022, Kontaktní osoba, Producent

Zázrak

2021, Kontaktní osoba

Můj pes Killer

2013, Producent

Fotograf

2015, Producent

Řekni to psem

2022, Kontaktní osoba, Producent

Na krátko

2018, Producent

Služka

2022, Kontaktní osoba, Producent

Pražské orgie

2019, Kontaktní osoba, Producent

Pasti, pasti, pastičky

1998, Producent

Neznámý

2020, Kontaktní osoba

Divoké včely

2001, Producent

Rok konopí

2012, Střih

Stínu neutečeš

2009, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás